torsdag 20. mai 2010

Ønskelister- Stavanger, Oslo og Skien

Hei alle sammen!

Nå kan det se ut som at sommeren er i anmarsj- flere dager med over 20 grader her i Oslo denne uken, får bare håpe at det holder seg til August ;-)

Vi har vært i Stavanger- hjemme på Rennesøy hos mamma. Fikk besøkt både Hilde, tanter og onkler og noen søskenbarn, kjempekos. 17. Mai feiret vi i Skien- alltid koselig å være med familien! Og barna var super klare for å feire- det ble 3stk 17. Mai tog vi følgte, kjempe stas å se barna gå i toget! :-)

Mens vi var på Rennesøy fikk vi anledningen til å gå innom Brødrene Pedersen i Stavanger og legge ønskeliste.
Den ønskelisten er også gyldig hos Backe i Grensen i Oslo- vi har satt opp ting som vi trenger på listen, men vi ønsker også gavekort på feks Brødrene Pedersen, Backe i Grensen og på Christiania Glassmagasin- vi kommer til å legge ønskeliste hos Christiania glassmagasin også, siden det finnes i Skien og i Oslo.

Med tanke på at gavene må fraktes til Rennesøy og vi må frakte de tilbake til Oslo igjen når vi reiser hjem uken etter bryllupet :-) kan vi også si at gavekort er veldig smart gave å gi både for dere og for oss.
Bare som et tips :-)

Vi har også fått snakket med hotellansvarlig vedrørende mat og vin, og vi gleder oss til å presentere den til den store dagen.
Dersom det er noen som har allergier, dietter eller lignende si ifra, så kan vi gi beskjed til kjøkkenet dersom det er noen som trenger det.
Vi fikk også "inspisert" der vi skal være på fredagen til sammenkomsten- det vil bli en fin tur dersom været er bra :-) husk å ta med dere varmt tøy til kvelden, og behagelige sko- da det blir vandring i gress, grus og sand! Man kan også ta med badedrakten, da vi vil være nære til vann :-) !

Snart er Mai over- tiden flyyyr avsted- snart "bare" 2 mnd til august.

Klem T&B